THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, June 3, 2012

: rantaiii :( :

salam readerss. .
berhabukk rasa blog cikk faraa nie hehe :)
hehe bukan ape lame tak meringankan jari jemari untuk menaip :P



hmm nak start cite pasal ragutt ! adoii sakitt hati kitee nie :(
hmm rantai + loket + cincin sebentukk kene sebat sekali okayy >_<
hmm rantai turun temurun. tak boleh nak cakap ape sedehh jela :(

"ibuu rantai kite kene ragutt soryy"
nasib baik ibu cakap . .

"tak pe dilaa janji awk selamat"
tq ibuu :). .
lega hati nie tak rase berdosa sangatt hehe
sabar jela wahai hati nie. .

hmm kalau dapat peragutt tuhh ciapp laa
orangg melayu tp bermasalah menganiya
bangsa sendiri tak pahamm. .
nak mengaduu jek  :((
DONE 


bye ! salam :)

1 comments:

abdul aliim mansor said...

hai cik farah kalau banyak rantai emas tu simpan2 la pakai rantai getah jer hehehe tok keselamatan sy nak sahre tips 4 perkara kita perlu tahu tentang kesihatan. harap dpt membantu ok cik fara sy follow yer blog cik fara dok dengar lagu dah tak fokus la hehehe

diary cikk faraa

Powered by Blogger.